Wat kunnen wij voor u doen?

Wij leveren en installeren camerabewaking installaties en toegangscontrole systemen. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden hoe we u het beste kunnen helpen.

Camera beveiliging

Camera beveiliging

Beschermen wat belangrijk is: uw bedrijfspand, uw persoonlijke bezittingen, uw gezin. De camera’s zijn eenvoudig te bekijken met een speciale app voor de mobiele telefoon of tablet waardoor u live mee kunt kijken.

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Bepaal via een toegangscontrole systeem welke personen uw pand op bepaalde tijden en ruimtes mogen betreden. Door middel van een druppel, uw mobile telefoon en/of smart watch kunt u eenvoudig deuren openen in het pand.

Uw beveiliging is onze visie!

Secure Vision Security Systems, een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in camerabeveiliging en toegangscontrole.

Uw project staat bij ons centraal, gedurende de looptijd hiervan blijven we naar u luisteren en bepaald u wat er gebeurd. Wij hebben passie voor ons vak en gaan daarom altijd voor kwaliteit. Daardoor kun je van ons altijd verwachten dat wij eerlijk advies geven en met u meedenken. Naast advies en installatie verzorgen wij ook het periodiek onderhoud aan beveiligingssystemen.

Wij zijn u graag van dienst of u nu als particulier of zakelijke relatie bij ons aanklopt.

Bel ons op +31 26 669 03 01 of stuur ons een bericht.

  • Camerabewaking
  • Toegangscontrole

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag wat meer over ons te weten komen? Neem dan gerust met behulp van het formulier hiernaast contact met ons op. Of bel ons op het onderstaande nummer!

Maandag tot Vrijdag: 9:00 tot 17:00
Zaterdag & Zondag: Op afspraak

Adres: Velp, Gelderland
Telefoon: +31 26 669 03 01
Email: info@secure-vision.com